Batu Yapı İnşaat

Blog

Ev Dekorasyonunda En Son Trendler

Dekorasyon trendleri gün be gün değişim gösterebilen, bu değişimlerin de dekorasyon ürünlerinin imalatına yön verdiği bir sektördür. Dönemin modası, giyim, müzik, yaşam trendleri her şeyi olduğu gibi ev dekorasyonunu da etkileyerek yön verebilir. Son yıllarda insanların evlerinde daha çok zaman geçirmeye başlaması ile ev dekorasyonundaki trendleri daha yakından takip etmeye başladığımızsa tartışılmaz bir gerçek. Peki dekorasyonda son trendler nedir?

Öncelikle trend renklerden bahsederek başlamak gerekir. Bu anlamda dekorasyonun bu yıl favori rengi gri ve tonları denilebilir. Duvarlarda, mobilyalarda, aksesuarlarda gri ve tonlarını sıklıkla görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz.

Renklerin ardından kullanılan materyallerden bahsedecek olursak burada her dönemin değişmeyen güzelliği olan ahşap yine bu yılların da favorisidir diyebiliriz. Ahşap ürünlerini doğal renkleriyle kullanmak, aksesuar ve ayaklarda pirinç, metal kullanımını sıklıkla göreceğiz. 

Dekoratif aksesuarlarda geometrik desenler son yılların favorilerinden. Duvar rafları, aksesuarlarda üçgen, çokgen gibi çeşitli geometrik desenleri oldukça sık göreceğiz.

 

Saruhanweb